Mango este unul din fructele noastre exotice preferate.

Merge de minune in salate, alaturi de fructe de mare sau in fripturi. Daca inca nu ai prins curaj sa-l incerci, iti recomandam sa o faci cat mai repede.

Pentru inceput insa, invata cum sa cureti un mango fara sa ai parte de accidente in bucatarie.

Mango este un fruct suculent si foarte aromat. Dincolo de gustul sau intens, contine peste 20 de vitamine si minerale diferite, antioxidanti care previn bolile cronice.

Pentru ca este foarte alunecos dupa ce il cureti de coaja, invata cum sa-l manuiesti corect fara sa te tai sau sa-l irosesti.

Exista doua metode:

Prima metoda: curata-l de coaja si taie-l felii. Mango are un miez tare care trebuie ocolit atunci cand ii tai pulpa. Acesta nu este rotund, ci plat.

A doua metoda: nu-l curata de coaja. Taie-l din ambele parti ale miezului, apoi, cu un cutit, taie-i miezul in linii perpendiculare, astfel incat sa obtii cubulete. Impinge-le in afara si mananca-le direct.


Iti recomandam si cateva retete cu mango absolut delicioase.



0

Comments

Leave A Reply

Your email address will not be published.