Livrare & Plata

Puteti cumpara produse de la SC New Mango People SRL accesand pagina www.mangopeople.ro:
  • Prin adaugarea produselor in in cos si completarea datelor de livrare.
  • Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

    Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
    "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

    Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Momentan asiguram livrare gratuita la domiciliu in 72 de ore doar in Cluj-Napoca. Pentru comenzi din alte judete va rugam sa ne contactati telefonic sau prin mesaj pe pagina noastra de Facebook MangoPeopleCluj.
Livrarea se face gratuit in judetul Cluj-Napoca.
Urmarirea livrarii comenzilor:

La scurt timp dupa comanda va vom contacta pentru confirmarea ei.

To Top